HasSinek

Bu site Kadir Has Üniversitesi Sinema Kulübü "HasSinek"in resmi yayınıdır. Kulübümüze üye olmak için TIKLAYIN!

Forumlardan

Giriş

Anasayfa arrow Forum
HasSinek Forumları
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:Film Gösterim Saatleri (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Go to bottom Cevapla Beğenilen: 0
BAŞLIK: Cvp:Film Gösterim Saatleri
thollmigul (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Film Gösterim Saatleri 2 Years, 9 Months ago Başarı: 0  
Herkese selamlar,
Hukuk öğrencisi olduğum için gösterimlerin neredeyse hiç birine katılamıyorum. Defalarca izlediğim Miyazaki filmlerini tekrar izlemek istesem de o saatlerde nedense hep önemli bir dersim oldu.
Sanırım saatleri RTS öğrencilerine göre düzenliyorsunuz. Bazı gösterimlerin daha geç başlaması (Örneğin saat 17 gibi..) mümkün mü?

Report to moderator   Logged Logged  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Yigit_Sevinc (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 6
graph
Şu An Sitede Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cvp:Film Gösterim Saatleri 2 Years, 9 Months ago Başarı: 0  
Gösterim saatleri gerçekten en büyük derdimiz. Saatleri nasıl belirlediğimi söyleyeyim de açıklık kazansın bu konu.

Tüm fakültelerin, bölümlerin ders programlarını önüme koydum ve tahmin edersin ki karşımda karmakarışık onlarca program oldu. Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri okulda derslerin en yoğun olduğu günler. O günlere gösterim koymak imkansız. Perşembe ve Cuma günlerinde ise durum şöyle ki yarıdan fazla bölüm 12:00 gibi bitiriyor derslerini. Bazı bölümler de 16,17:00. Orada da çoğunluktan yana bir tercih yapmak zorunda kaldım. Yani dediğin gibi gösterimleri 17:00 da yapsak dersi öğlen biten hiçbir kimse kalmaz gösterimlere. Hele bizim okulda hiç kalmaz bunu hepimiz biliyoruz.

Son olarak da müjdeli bir haber verelim. İkinci dönem yeni binanın açılışıyla birlikte ordaki sinema salonlarından bir tanesi umuyoruz ki kulübümüze verilecek ve hergün farklı saatlerde gösterimler düzenleyerek bu sıkıntınıza son vereceğiz.

Demet_Çetin (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cvp:Film Gösterim Saatleri 2 Years, 6 Months ago Başarı: 0  
Ben de hukuk fakültesi öğrencisiyim. Bizim kata asılan film afişlerini takip etmekle yetiniyorum sdece. Genellikle film gösterişm saatleri önemli dersler var ve malumunuz malesef devam zorunluluğumuz var. E bu durumda ya saatleri ileri cekelim ya da rica ediyorum bizim kata asmayınız o afişleri. Zira canımız gitmek istemekte ama gidememekte o zaman da depresyona girmekteyim...

Olmuıyor böyle. Gerçekten...

Go to top Cevapla
Sistem: FireBoardGönderileri Masaüstünüze Alın